Loop.

Peace be upon you.

My Photo
Endorphins
A flawed novice observer.
View my complete profile

The crowd.

Monday, June 18, 2012

Hakikatnya, aku tergelak juga, kan?






Dulu, aku berkenan ngan kau. Hihi
Kau tak sempurna.
Ada masa, kau ni blur ya amat tau.
Pastu, selalu pulak terkenangkan masa lalu.
Bila difikir balik
tah nape aku suka ngan kau aku pun tak tahu. Hahah


Tapi, jujurlah aku nyatakan di sini
antara semua crush (ecehh) yang pernah aku ada
kau antara insan yang paling baik pernah aku kenal.
Don't ask me why - I just feel that way.


Memang ada masa rasa cam nak cekik cekik je kau ni.
asal borak ngan kau, tak kisah la
facebook ke, Twitter ke
tah cane ayat aku, kau putar, untuk kenakan aku balik. Bongek kau. Hahah
Merepek gila. Memang vengong kat situ.
Tapi kelakar. Serius kelakar. Thanks la buat pipi aku kebas
gelak tak henti henti punya pasal. Hahahah


Bengong tak kalau aku cakap
aku bosan bila kau takde untuk diajak bergurau?
Sepertimana aku sebenarnya agak sunyi, bila
2 classmate aku pegi masuk kelas lain!
Sorang suka bahan aku, sorang lagi aku suka bahan! Haaa
Haaa ginilah ceritanya ngan kau.
Aku rindu kawan kawan camni.
Aku rindu berkawan ngan orang orang yang buat aku gelak.
Aku rindu kawan ngan kau
sepertimana aku rindu kawan aku lagi 2 orang tu.


Aku sayang semua orang
lebih lebih lagi kalau insan tu suka buat aku gelak
walaupun yang digelakkan tu
adalah diri aku sendiri.
Haaa memang ada masa ada je kene setepek ke apa
tapi hakikatnya, aku gelak jugak kan?
Aku kan suka gelak. Haih apa la kau ni lupa plak


Begitulah ceritanya, jahh oii.
Aku suka ketawa, bergurau.
Muka korang bila gelak, priceless gila okay.
Apa korang buat yang buat aku gelak berdekah bagai
aku ingat.


Yeah, you know what?
I miss you, buddy.





4 hello(s):

si gadis melayu said...

alaa syahdunya aku baca.
# btw aku tahu kau ckp sal sape. bwekkk :p

arthen said...

syah cter psal aten ek...
terharu mak jemah bce...
*perasan sat

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kawan2 ade macam2 jenis.
yang buat kita ketawa dan sentiasa ada time kita sedih tu, jangan sesekali tinggalkan kawan tu sebab takkan jumpa lagi kawan jenis macam tu :)

Charlie's Angel said...

Diyana: shhh diam diam! >.<
Aten: haru biru Aten xde -___-"
Fisah: insyaAllah, harapnya bersahabat dunia akhirat, aamiiin :)